REEEGN!!

Kan ju inte låta bli att tycka det är skönt med regn på min lediga dag.
Behöver inte ens tänka tanken på trädgård, städa bil och skyffla jord. :)

Visst önskar man att man satt på ett flygplan mot medelhavet just nu.
Här får ni ett tips på hur man kan förvandla sitt eget hem till ett härligt semesterparadis en regnig och tråkig dag som denna:

Flygresan:
Packa 20 kilo sten i den mest otympliga resväskan du kan hitta.
Bär sedan runt på den i ditt hus/lägenhet i ungefär 2 timmar. Sätt dig i en barnstol, bind fast armarna från armbågarna i armstöden och be en så stor människa som möjligt att trängas bredvid dig.
Försök sedan att äta med plast kniv och -gaffel ur en liten papplåda. Be personen bredvid dig välta ett glas rödvin på dig och spy i en papperspåse.

Solresan:
Köp ett solariekort á 10 ggr och använd alla under en och samma dag.
Njut av kvällen med mycket sprit och kvällen med barhäng vid toalettstolen.
Nästa morgon, gå ut barfota och trampa i glas, vrid upp alla elementen på max och sitt sedan inne resten av veckan med foten i vädret. Skriv kort till dina nära och kära om hur varmt och skönt det är.

Alpsemester:
Ta på dig dina vinterkläder samt pjäxorna, försök sedan att tränga dig in i garderoben med skidorna och stavarna på plats. Kom ut ur garderoben och bränn din tunga på en mugg med för varm choklad.
Drick därefter öl och sprit på fastande mage. Häll en hink med isbitar i trapporna och försök sedan att klara dig bärandes stavar och skidor till nedre våningen.Kortskrivning till nära och kära från sjukhuset precis som vid solresan.

Stugsemester:
Stanna hemma, stäng av elen och varmvattnet. Ät konserver varje dag direkt ur burk. Köp klipulver och riv dina lemmar blodiga. Kladda på myggoljan med autentisk luft. Läs samma gamla Hemmets Journal från 1971 om och om igen.

Haha!
Härlig humor i Hjalmars dassbok som han fick av Elvira i julklapp.

Nu ska jag gö nått annat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0