Tradera-nörd

Nä men hej på er alla gamla rävar! :D

En jobbhelg är avklarad och jag sitter och lutar mig tillbaka i soffan efter en grå och dassig morgonpromme, men nu är det avklarat åtminstone. Det är då skönt för kropp och själ att komma upp och ut på morgonen även om himlen lyser i gråa toner.
Och vad gör jag så fort jag kommer innanför dörren och slår ner asset i soffan.
Hets-surfar in på www.tradera.com och kollar minneslistan på saker jag vill haaa... hahaha!
Jag har fastnat rejääält i traderaträsket, det går i vågor det där, lite som ketchupeffekten. Det kan gå flera år mellan gångerna jag är inne och tokbudar på prylar.
På en vecka har jag vunnit tre budgivningar på tre stycken leggings. Va fan det är ju en bråkdel av priserna man pröjsar i en affär. Så tacka fan för att det är skoj!! :)

 

Min senast vunna auktion, ett par ed hardy leggings... jag tycker verkligen dom är supersnygga.

Ja man kan minst sagt göra klipp på tradera om man vill!

Idag ska jag jobba 1030-1930, samma imorgon, sen är det ledig Onsdag vilket jag ser fram emot för då är mor och far hemma från New York, och dessutom med grejjer till mig som är beställda. SKOR bland annat! :)


Vet ni att vi är på väg mot årtusendets kallaste vinter?
Dom säger så experterna. Det får mig att sådär vuxet vilja se över el-avtalet. Om man kanske ska binda innan det chockhöjs som det antagligen kommer att göra i år igen. Hmm... Tåls att kolla upp tror jag bestämt.

Frej har ju flyttat hit till oss och har nu varit här i två veckor. Från att ha varit en superduper-rädd individ är han nu bara en rädd individ. Det går framåt med andra ord. Han är så rolig, och nyfiken.

Måste sleva i mig frullen nu innan det är dags för make-up and drive bilen to work.

Ha en bra dag på er. Jag återkommer inom en snar framtid igen.... :)
Tjing!


RSS 2.0