Från min smartfån!

Hello!!
Testar min blogg-app... :D

Morgonprommisen imorse har inte blivit av än, jag är som en trassocka..
Natten glömde bjuda in mig, jag har sovit som en påse skit. Ligger och grubblar på aaaaallt och har man väl börjat gnata så är man fast i ekorrhjulet.
Nu har jag iallafall svalt en kaffekopp, myst ner mig under filten, tänt ljus och bara sitter här och lyssnar på tystnaden! Lyssna på tystnaden är ungefär som när man dricker iskallt vatten och det smakar sååå gott!! Det är svårt att sätta namn på vad vatten smakar och hur man hör tystnaden... Det är känslan man vill åt!

Jag älskar morgontimmarna... En hel dag att ta vara på stundar, världen håller på att vakna och kaffet smakar ju så gott på morgonen!
Idag har jag jobb mellan 10.30-19.00, vilket känns helt okej... Det kliar i mina städfingrar och det är nu innan Vasaloppet man har tid över för storstädning. Sen har vi häckarna fullproppade från morgon till kväll. :)

Äsch nu ska jag peta i mig min frulle och måla på mig fejset...

Ha en helt fabulous Onsdag!! <3Smartis!

Godmorgon!

Nu när jag har blivit en smartphone-nörd så sitter jag ytterst sällan, ja näst intill obefintligt sällan vid en vanlig hederlig dator.

Man har ju hela världen i väskan numera. Undrar man något är det bara att riva upp iPhonen och ge sig ut i världen. Visste ni till exempel att Helosansalva funkar skitbra om dina höns drabbats av fotkvalster? Eller att grillkrydda och aromat är sträng förbjudet (borde vara det jämt, glutamat är DÅLIGT för din kropp) om man äter LCHF-mat? Att Carina Berg VERKLIGEN sover över på riktigt!

Mina senaste googlingar varsågod! :)

Jobbar 10,30-19,00 idag kitchenbitch, det gillar jag.

Hjärnan är inte direkt skarpladdad idag, jag lämnar med en bild från sol och värme.

P.s jag har laddad hem appen blogg.se i min smartis nu, så då kan jag skriva när andan faller på och behöver inte leta rätt på en data, modern som jag blivit. :D 

Tjing!!

 


RSS 2.0