Blåbärspaj-skryt.

Sjung hallelujah, Emma har bakat. :)
Smällde ihop en blåbärspaj à la LCHF. Helt utan socker och kolhydrater, och en vaniljsås till som oxå är 100% icke blodsockerhöjande. Det blev bra. Vi åt som man helst vill äta paj, en liten pajbit dränkt i vaniljsås. För så är det, man vill alltid moffa på vaniljsås rejält, så det skummar i munnen, mmmm! :) Jag skrev ju att jag skulle berätta om min magiska tvål som jag är helt tokig i. Den är helt naturlig, inga konstigheter.
 
http://www.amazon.co.uk/African-Black-Handmade-Butter-Coconut/dp/B004VZVV0I/ref=pd_sim_d_3
 
Den har jag. Fanimej fantastisk. Inte på hela sommaren har jag behövt smörja in mig efter duschen. Dom stoppar ju så mycket skit i allt från tvålar till salamikorvar.
I Fredags anlände oxå min fluorfria tandkräm, en tandkräm från weleda. Lite ovant att borsta tänderna med en tandkräm som inte skummar (i vanlig tandkräm tillsätts nått medel så det ska skumma...!?!!) Fluor är skadligt, och det sägs att det hämmar Sköldkörtelns funktion, huvvaligen!!
Om detta på något vis är sant så vill jag verkligen testa en helt naturlig tandkräm, i och med att jag påstås ha lätt struma. 
 
http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/entry/fluor_ett_gift
 
Illa illa... Men så går ju jag på allt oxå!!! :)
Nä, nu tänker jag slå ner arslet i soffan och dunka igång en film.
 
Mys mys på Er!! ;)

Facebook.

Det känns förjävligt detta... att jag älskar att skriva, men att jag sorterar bort det i min vardag p.g.a "tidsbrist". Vilken inte känns helt sant. Vadå tidsbrist, det är väl snarare så att skrytplanket Facebook har tagit över bloggandet, till ingen nytta. Jag skryter oxå på facebook, 'course I do. "Städat, tvättat, skurat golvet med tandborste och sytt gardiner och sofföverdrag, köpt varsin 40" smartTV till Hönsen med inbyggd kaffekokare"... Men det är ju mycket man sållar bort... För egentligen... vem bryr sig om nåns unge har ätit sin första banan eller gått upp 7 gram sen senaste vägningen? Om det kryper en fluga på nåns mat eller om någons hund har en tova i röven? Om höns som solar i en solstol? (Hehe...) Men ändå... jag älskar Facebook och alla mina vänner. Ska försöka skaka liv i bloggandet igen, för just nu behöver jag det.. mer än vad jag själv har fattat. Livet naggar mig i nackhåret och det svider ibland. Att skriva några rader om vad fan som helst, det är som terapi. Hjälp till självhjälp. Nu ska jag slänga mig i duschen med min alldeles underbara osyntetiska tvål, som jag kan skriva om imorgon! (den är underbar) Kram på er medmänniskor.

RSS 2.0