Skilsmässan

Hon tillbringade första dagen med att packa sina tillhörigheter i kartonger och väskor.

Andra dagen kom flyttfirman och hämtade sakerna.

Tredje dagen satte hon sig för första gången ned vid deras vackra matsalsbord med levande ljus, satte på lite lugn bakgrundsmusikoch festade påett halvt kilo räkor, en burk kaviar och en flaska Chardonnay. När hon ätit färdigt gick hon runt i varje rum och stoppade in halvätna räkskal doppade i kaviar inuti alla gardinstänger. Sen rengjorde hon köket och lämnade huset.

När maken återvände med sin nya flickvän var allt lycka och glädje de första dagarna. Sen började, sakta, huset att lukta. De försökte allt, dammsög, torkade, tvättade golven, vädrade med fönstren vidöppna. Ventilationskanalerna kollades för att hitta eventuella döda gnagare, mattorna kemtvättades och luftrenare och doftblock hängdes upp överallt. Anticimex kallades in och satte in bekämpningsmedel varvid det nu inte fullt lika lyckliga paret tvingades flytta ut några dagar. Till slut revs de dyra tapeterna av ull ut och ersattes.

Inget hjälpte. Folk slutade komma på besök. Hantverkare och reparatörer vägrade arbeta i huset. Ehmbiträdet slutade.

Slutligen stod paret inte ut med stanken längre utan beslöt sig för att flytta. En månad senare hade de inte fått huset sålt, trots att de halverat priset.

Ryktet gick och till sist vägrade de lokala fastighetsmäklarna att svara på deras telefonsamtal. Till slut var de tvungna att ta ett stort banklån för att betala sitt nya hus.

Exhustrun ringde mannen och frågade hurdet stod till. Han berättade hela historien och det ruttnande huset. Hon lyssnade artigt och sa att hon saknade sitt gamla hem förskräckligt mycket och skulle kunna tänka sig att köpa huset.

I tron att hans exfru inte visste hur pass illa huset luktade gick han med på att sälja till henne för tiondelen av marknadspriset, på villkor att hon skrev på samma dag. Till mannens glädje gick hon med på det.

En vecka senare stod mannen och hans flickvän leende och såg flyttfirman komma och hämta all transport till den nya bostaden.
Inklusive gardinstängerna....



Kommentarer
Postat av: Sanna

Godmorgon!
Ha en jätte bra dag :)

2008-03-17 @ 08:16:53
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Anonym

Hahahahahaha!!

2008-03-17 @ 09:34:35
Postat av: Anna Panna

hahahahaaa.....

2008-03-17 @ 11:47:25
URL: http://www.nogg.se/qeso

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0